Tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi 30.6.2019

 Tässä yksityisyydensuojailmoituksessa selitetään, kuinka Flugspecialisten (orgnr. 600610–4654), jatkossa Flugspecialisten, kerää ja käyttää henkilötietoja. Flugspecialisten käsittelee henkilötietoja rekisteröidyn oikeuksia ja vapauksia kunnioittavalla tavalla voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on henkilötietojen omistajana oikeus tietää, millaisia tietoja sinusta on tallennettu.

  • Sinulla on oikeus henkilötietojesi oikaisemiseen.
  • Sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi erilaisista rekistereistä.
  • Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus henkilötietojesi siirtämiselle järjestelmästä toiseen ja oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystä ja sinulla voi olla oikeus vahingonkorvauksiin.


Tarkempia tietoja yleisestä tietosuojailmoituksesta (GDPR) on annettu tietosuojavaltuutetun kotisivulla:
https://tietosuoja.fi/etusivu

Flugspecialisten kerää henkilötietoja, kun asiakas tilaa tuotteita tai palveluja verkkosivustomme kautta, ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai ilmoittautuu vastaanottamaan uutiskirjeemme. Tällaisia henkilökohtaisia tietoja voivat olla mm. nimi, Y-tunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero tai osoitetiedot.

Flugspecialisten käyttää henkilötietoja ottaakseen yhteyttä asiakkaaseen ja täyttääkseen velvollisuutensa asiakkaitaan kohtaan. Säilytämme tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen toteuttamiseksi, jota varten ne kerättiin.  Voimme säilyttää henkilötietoja kauemmin täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme, esimerkiksi kirjanpitolain mukaisesti.

Tekninen ratkaisu, johon verkkokauppamme perustuu täyttää yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset koskien sekä turvallisuutta että rekisteröidyn oikeuksia.

Palvelun toimittaja, Evalent, on sitoutunut täyttämään yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) annetut vaatimukset.

Lähettäessämme luottamuksellisia tietoja (kuten luottokortin numeron) internetin välityksellä tiedot salataan SSL (Secure Socket Layer) -suojausprotokollan avulla. Verkkosivusto EI KOSKAAN tallenna luottokorttisi numeroa.

Korttimaksut tapahtuvat KLARNA.

 Käyttäjätili

Jotta voisit käyttää verkkosivuston tiettyjä toimintoja, sinulla tulee olla käyttäjätili. Kirjautuaksesi käyttäjätilillesi tarvitset henkilökohtaisen salasanan. Olet vastuussa salasanasi salassapidosta. Älä luovuta tietoja salasanastasi toiselle henkilölle. Jos tietokonettasi käyttää joku muu, tulee sinun kirjautua ulos tietokoneelta suojataksesi tietosi toisilta käyttäjiltä.

Flugspecialisten käyttää verkkosivuillaan evästeitä verkkosivuston käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Evästeisiin ei tallenneta tunnistettavissa olevia henkilötietoja. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit asettaa asetukset siten, että sinun tulee hyväksyä evästeet sivustokohtaisesti. Tietyntyyppisten evästeiden estäminen voi rajoittaa sivuston toimivuutta.

Käyttäjätilisi väärinkäyttö

Petoksen yrityksen tai muunlaisen verkkosivustomme palvelujen väärinkäytön yhteydessä pidätämme oikeuden estää yksityishenkilöiltä tai yrityksiltä pääsyn verkkosivustollemme ja sillä tarjottaviin palveluihin.

Tietosuojailmoituksen muutokset

Päivitämme tämän tietosuojailmoituksen aika ajoin. Viimeisimmän päivityksen ajankohta on nähtävissä tämän sivun yläreunassa kohdassa ”päivitetty viimeksi”. Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojailmoituksen säännöllisin väliajoin, jotta saisit ajantasaista tietoa siitä, miten me autamme suojaamaan tietojasi.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on jotain yksityisyydensuojaan tai henkilötietojen käsittelyyn liittyviä kysymyksiä tai jos haluat saada otteen rekisteristämme.

Sähköposti: info@vinnalt.se

  • Artikkelien lukumäärä: {{ cart.count }} st
  • Yhteensä: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Mene kassalle