Maksa Klarnan KLARNA | Korkealaatuinen | Nopea toimitukset

Tervetuloa Flugspecialisten Norden!

Meillä kaikilla on kärpäsiä perhokalastukseen!

Meillä on myös monia tarvikkeita!

Bonusasiakkaat saavat 5 % alennuksen

Nu kan du betala med MobilePay!

Perhokalastus on meidän juttumme - Flugspecialisten.fi

Nyheter

Perhokalastus meidän huomiomme!

Flugspecialisten Norden AB on sinulle, joka haluat, että jokainen perho on hallittavissa ja kalastaa niiden kanssa. Olemme olleet verkossa yli 20 vuotta ja olemme aina pyrkineet saamaan hyvää laatua edulliseen hintaan.
Olemme itse kalastaneet pienestä pitäen ja perhokalastus lähti liikkeelle, kun aloitimme Rainbow-kalastuksen. Kaikki meillä vierailevat superlahjakkaat kalastajat ovat opettaneet meille paljon siitä, mitä voit tehdä kalastajien huijaamiseksi. Meillä on monia erikoiskuvioita harjukselle, taimenelle, meritaimenelle, lohelle ja sateenkaarelle.
Vuosien varrella perhokalastusmme on antanut meille monia kysymyksiä ja vastauksia, ja tässä muutama.

Miksi jotkut perhokalastajat pyytävät aina kaloja?
Kokemus on paras vastaus tähän, koska opit esimerkiksi kuinka kalat käyttäytyvät vedessä, kuinka tuuli on päivän kohdalla, missä kalat ovat tänään ja mitä ruokalistalla on.

Mitkä kärpäset ovat parhaita?
Riippuu siitä mitä kalastat, jos aiot kalastaa äskettäin tuotuja kaloja, se on yleensä värillisiä perhoja, mutta jos aiot perhokalastaa kirjolohia, jotka ovat olleet vedessä muutaman vuoden, se on jäljitelmäkalastusta. , ja sitten voimme valmistaa monia hienoja jäljitelmiä, koska perhokalastuksen asiantuntijalla on suuri varasto jäljitelmiä rusetteja.

Pitääkö perhokalastuksen olla kallista?

Ei missään nimessä, sillä nykyään perhokalastuksessa on laaja valikoima hyviä varusteita edulliseen hintaan. Jos valitset perhokalastuksen suureksi harrastukseksi, voit panostaa hieman enemmän, jotta voit suorittaa perhokalastuksen oikeilla välineillä oikeanlaiselle kalalle, esim. hauki, harjus, taimenen jne.

Tarjoamme puhelintukea maanantaista perjantaihin klo 9.00-19.00. Voit myös lähettää sähköpostia, vastaamme 24 tunnin sisällä (arkisin). Puhelinnumero: +46 709 47 16 86

Tervetuloa meille! //Joachim & Michael Persson

Turvallinen kauppa

Tee ostoksia meillä turvallisesti

Nopeat toimitukset

Toimitusaika on pääsääntöisesti 1-2 päivää ellei tuotteelle toisin mainita

Turvalliset maksut

Tarjoamme maksuja sekä kortilla, laskulla että Stripellä.