Maksa Klarnan KLARNA | Korkealaatuinen | Nopea toimitukset

Osto- ja toimitusehdot

  1. Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti asiakastiedoissa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun kannattaa säilyttää se, jos sinun tarvitsee myöhemmin ottaa meihin yhteyttä. 
Jos olet ostanut kalastusluvan, tilausvahvistus toimii kalastuslupana.

  1. Toimitusaika

Pyrimme pakkaamaan toimituksesi saman päivän aikana. Toimitusaika on tavallisesti 1—2 päivää tilauksen tekemisestä. Jos tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, sen toimitusaika voi olla pidempi. Tässä tapauksessa tiedotamme sinulle asiasta.

  1. Toimitus

Näet toimituskulut kassalla ennen oston vahvistamista.

  1. Maksutavat

Voit valita maksutavan kassalla.

Klarna. Maksa myöhemmin, osa maksu ja suora maksu

STRIPE: Visa, Mastercard, American Express and AMEX-card

5. Peruutusoikeus

Kuluttajana sinulla on etämyyntilain mukainen oikeus peruuttaa osto perusteluja esittämättä. Sinun tulee ilmoittaa meille tästä viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumia, ja niiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Palauta tuote yhdessä laskun tai laskun kopion kanssa! Sinä maksat palautuskulut. Kirjoita laskuun syy palautukseen ”Peruutusoikeus”. Tuotteita ei voida palauttaa postiennakkoa tai jälkivaatimusta käyttäen.

6. Reklamaatiot

Jos jostain syystä saat viallisen tai väärän tuotteen, korvaamme sen maksutta uudella tuotteella. Sinun tulee ilmoittaa meille tästä viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi sen. Palauta tuote yhdessä laskun tai laskun kopion kanssa! Kirjoita laskuun syy palautukseen. Huom! Sinun tulee ensin ottaa meihin yhteyttä reklamaation hyväksymiseksi ja palautuskulujen kattamiseksi. 
Palatusosoite: Flugspecialisten Norden AB, Vinnalt 447, 313 97 Simlångsdalen, Sweden

Kun asiakas palauttaa meille tuotteen, asiakas on vastuussa tuotteelle kuljetuksen aikana aiheutuneista vaurioista, jos tuotetta ei ole pakattu kunnolla.

7. Kiistatilanteet

Näihin ehtoihin liittyvät kiistatilanteet ratkaistaan ruotsalaisessa tuomioistuimessa.

8. Tietoja yrityksestä

Osoite:

Flugspecialisten Norden AB
Vinnalt 447
313 97 Simlångsdalen, Sweden

VAT: SE559289415701